ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ IT

Σχεδιασμός δικτύου

Μελετάμε τις ανάγκες σας και σχεδιάζουμε για την επιχείρησή σας την κατάλληλη υποδομή που θα επιτρέψει τη μελλοντική ανάπτυξή της.

Υπηρεσίες Active Directory

Σχεδιασμός και υλοποίηση του Active Directory και domain της εταιρείας σας.

Virtualization

Συμβάλλουμε στην υποδομή των server σας και κάνουμε την εταιρεία σας αποτελεσματικότερη μειώνοντας τα καθημερινά σας έξοδα.

Λύσεις Back Up

Παρέχουμε πλήρη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας βάσει των αναγκών και του προϋπολογισμού σας, είτε εντός είτε εκτός του χώρου σας, ή ακόμα και σε υπηρεσίες cloud, πλήρως αυτοματοποιημένες και αξιόπιστες.

Σχεδιασμός δικτύων WAN & WLAN

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητα του συγκεκριμένου έργου, θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους επιθυμητούς στόχους σας. Από την εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε λύσεις όπως ασύρματες γέφυρες point-to-point ή point-to-multipoint, δικτυακά δίκτυα VPN και δίκτυα ασύρματης πρόσβασης.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Σας συμβουλεύουμε σχετικά με τις συνολικές σας εγκαταστάσεις δικτύου, τα θέματα επιδόσεων και αναβαθμίσεις και την υποστήριξη χρηστών γενικά.

Τεχνική υποστήριξη με online σύνδεση μέσω διαδικτύου, με το σύστημα που αντιμετωπίζει πρόβλημα. Σας παρέχει την δυνατότητα της άμεσης τεχνικής υποστήριξης από ένα ειδικευμένο μηχανικό.

Η διαδικασία σύνδεσης είναι απλή και γρήγορη, ενώ για την πραγματοποίησή της απαιτείται η αρωγή του πελάτη. Είναι μια υπηρεσία ασφαλής και άμεση, η οποία μας επιτρέπει να κάνουμε όλες τις ενέργειες άρσης και επαναφοράς του συστήματος σε λειτουργική κατάσταση χωρίς την φυσική παρουσία μηχανικού στις εγκαταστάσεις σας.

Χρειάζεστε μια γρήγορη λύση σε τεχνικό πρόβλημα;

Με το εργαλείο ασφαλούς απομακρυσμένης υποστήριξης, ένα μέλος της ομάδας υποστήριξης μας είναι σε θέση με την αρωγή σας, να μπορεί να συνδεθεί στο σύστημα σας και να βρει λύση στο πρόβλημα σας.

Τι είναι η εξ’ αποστάσεως τεχνική υποστήριξη;

Η απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη, επίσης γνωστή ως «απομακρυσμένη υποστήριξη ή υποστήριξη μέσω διαδικτύου ή on line υποστήριξη, μας επιτρέπει να δούμε από μακριά την οθόνη του υπολογιστή σας και να επιδιορθώσουμε με ασφάλεια τα περισσότερα τεχνικά και δικτυακά προβλήματα μέσω του Internet.

Είναι ασφαλής αυτός ο τρόπος επίλυσης προβλημάτων;

Ακόμη και όταν ο εκπρόσωπός μας έχει τον έλεγχο του υπολογιστή σας, τα στοιχεία σας παραμένουν απολύτως ασφαλή. Καθ ‘όλη τη συνεδρία, ενώ διατηρείτε τον έλεγχο του ποντικιού σας, ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί διακοπής της συνεδρίας για να αποσυνδέσετε αμέσως τον αντιπρόσωπο από τον υπολογιστή σας.

Σε τι μπορεί να με βοηθήσει αυτού του είδους η υπηρεσία;

  • Εγκατάσταση δικτύων στο σπίτι και στο γραφείο (συμπεριλαμβανομένων των ασύρματων δικτύων) – διασφάλιση της ασφάλειας!
  • Εφαρμογή τεχνικής συντήρησης, και ενημέρωση των Windows.
  • Εντοπισμός και απομάκρυνση ιών και εγκατάσταση και ρύθμιση λογισμικού.
  • Αποκλεισμός ενοχλητικών αναδυόμενων μηνυμάτων, αφαίρεση adware / spyware και την εγκατάσταση λογισμικού υποκλοπής.
  • Επιδιόρθωση e-mail και των προβλημάτων του λογισμικού.
  • Επιδιόρθωση σε εκτυπωτές, σαρωτές, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και άλλα τεχνικά προβλήματα.
  • Επιτάχυνση του υπολογιστή σας και επίσης αύξηση την απόδοσής του.
  • Εγκατάσταση, ρύθμιση παραμέτρων και εκπαίδευσή σε νέο λογισμικό και υλικό.
  • Βοήθεια στην  διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων, μεταφοράς δεδομένων από ένα PC στο άλλο.
  • Επιδιόρθωση των μηνυμάτων λάθους ή σε “παγωμένες” οθόνες και πολλά άλλα!